Literaturitate

stare de literatură, stare de artă...

APEL

Fac apel la membrii site-ului care nu au mai postat de luni de zile să facă dovada de membru, nimic mai mult. Mi se pare că găzduirea unui simplu cont, fără nicio valoare contributivă nu are semnificație serios-literar-artistică. În acest caz, rog pe membrii inactivi să-și retragă contul. Aici nu suntem simpli observatori. Nu încercăm doar să ne inspirăm. Nici să participăm doar la concursuri din care știm că vom câștiga ceva (s-a dovedit că pe literaturitate.ro concursurile sunt serioase și se acordă premii). Ne înscriem pentru a contribui cu ceva – zic și eu ca și editor care dorește buna desfășurare a momentelor artistice.

Vă rog, nu ne puneți în situația de a șterge conturile inactive. Este penibil. Vă rog să o faceți singuri dacă nu vă place aici. Este loc în virtual și pentru extratereștri! Cei care timp de șase luni nu postează nimic și nu comentează nimic, exceptând membrii de onoare, adică cei care au făcut/ fac parte din juriile concursurilor, vor fi șterși automat!

 

Vă mulțumim.

Autorul

konku2015

konku2015

Organizator Concurs de poezie noiembrie-decembrie "literaturitate.ro", ediția I - 2015 și ediția a II-a - 2016.

4 Comentarii

Adăugare comentariu
  1. Intru rar, dar citesc cu plăcere și nedisimulată admirație.

  2. Și eu, alături de inimoasa organizatoare!

  3. Așa este! A fi membru al unui site de literatură înseamnă onoare, dar și implicare. Viața ne mai apasă uneori, ne pune la încercare ori ne cere să fim prezenți în altă parte. Alteori ne strâmtorează timpul disponibil și dorința de a irumpe fără nicio opreliște. Fericită este ziua când le vom fi depășit pe toate acestea și ne vom întoarce la noi înșine!
    Succes tuturor, inspirație și la bună regăsire!

Lasă un răspuns

Literaturitate © 2015 - 2018