Literaturitate

stare de literatură, stare de artă...

Au apărut numerele 130 și 131 ale Revistei Cafeneaua politică și literară

 

Vreau să mulțumesc domnului redactor-șef al revistei, Mircea POPESCU, pentru amabilitatea și strategia cu care publică în paginile revistei, constant, la rubrica Cronică Literară, pag.12-15, recenzii și eseuri la volume de poezii ori proză pe care le-am citit și care mi-au lăsat o impresie mai mult decât plăcută.

În numărul 130, apare cronica Într-o lumină gri, la volumul de poezie venus de februarie al lui Mircea Teculescu, dar și o scurtă impresie de lectură asupra volumului de poezie Totul e să mergi până la capăt de Ottilia Ardeleanu, Melancolia Ottiliei semnată de poetul Simion Cozmescu.

În numărul 131, apare cronica Poetul de lângă nor, la volumul de poezie îmi iau pantofii, sufletul, rujul, dispar al Corinei Monea. Tot aici, este publicată și scurtă impresie de lectură asupra NUNANIT de Laura-Cătălina Dragomir. Și nu în ultimul rând, un grupaj de poezii aparținând câștigătoarei Premiului Cafeneaua Politică și Literară la concursul de poezie literaturitate.ro, 2017, Gabriela-Ana Bălan.

 

(semnează Ottilia ARDELEANU)

Autorul

konku2015

konku2015

Organizator Concurs de poezie noiembrie-decembrie "literaturitate.ro", ediția I - 2015, ediția a II-a - 2016 și ediția a III-a - 2017.

2 Comentarii

Adăugare comentariu
  1. Felicitări! este minunat când munca și talentul se răsplătesc!

Lasă un răspuns

Literaturitate © 2015 - 2018