Literaturitate

stare de literatură, stare de artă...

În atenția membrilor!

Cine nu se acomodează cu liniștea, respectul și decența acestui site este invitat să părăsească scena. Persoane care încearcă prin orice tertipuri să iasă în evidență nu au ce să caute aici. Sunt doar niște destabilizatori, din toate punctele de vedere. Și tocmai din acest motiv sunt și ignorați. Terenul pe care încercați aceste modalități de atragere vă este pus la dispoziție cu generozitate. Nu atacați ca la un meci de box, aici nimeni nu vine să se bată cu nimeni. Aici, oamenii vin să aducă ceva frumos, uman, inteligent. Cine a intrat pe site ca să-și arate mușchii, a greșit. Arătați-vă talentul!

Să trecem la treabă, să nu mai pierdem vremea!

literaturitate.ro

Autorul

konku2015

konku2015

Organizator Concurs de poezie noiembrie-decembrie "literaturitate.ro", ediția I - 2015, ediția a II-a - 2016 și ediția a III-a - 2017.

3 Comentarii

Adăugare comentariu
  1. D. Konku face mobilizarea pentru a exmatricula pe rebelul BMM. Îl asigur de simpatia mea condiționată, îl rog din nou să nu mă ia în serios, blogul meu este citit de circa 8ooo de oameni, aici dacă un text este citit de opt colegi este o performanță. Nu mă interesează steluțele, nu am fost militar, acolo steluțele însemnau ceva înainte de 1989. Din păcate sunt cîțiva poeți talentați, dar cine este Konku, Marele KOnku care nici nu prea este activ, iubește liniștea pietrelor din țintirim? Am venit să mă bucur nu de laude, ci de lectori și nu văd decât pe draga doamnă Agafia Drăgan. Restul se autocitesc. Păcat. Oricând pot pleca, dar site-ul este încă subțire, are nevboie de evaluări mai puțin simpliste, nu de complimente ducem lipsă. Eu vă iubesc, dragi poeți adevărați. BMM
    PS. Konku scrie că sunt disperat? Mare prostie.

  2. cine nu este cu noi este împotriva noastră, citat dub Lenin

Lasă un răspuns

Literaturitate © 2015 - 2018