Literaturitate

stare de literatură, stare de artă...

konku 2017 – în atenția celor care vor să participe la concurs!

 

Vă anunțăm că se întocmește lista cu participanții la concursul de poezie în vers ALB pentru sesiunea noiembrie-decembrie 2017. Poeții care doresc să participe vor solicita înscrierea la concurs începând cu data de 2 august 2017 și până pe 1 octombrie 2017. Dacă se întrunește un număr de minim 50 de participanți, atunci concursul va avea loc și organizatorii vor elabora un regulament care va fi adus la cunoștința participanților, din timp.

Ce trebuie să facă doritorii? Să se înscrie pe site, să posteze și să comenteze frecvent, să se angajeze că vor rămâne fideli sitului literaturitate.ro cel puțin un an de zile, chiar și după ce vor câștiga un premiu, să transmită prietenilor oportunitatea de a participa la concurs, să facă, deci, vizibil acest concurs în pagina fb sau personală.

Start înscrieri! S-a întocmit o listă cu toți acei care doresc să participe la konku2017. Doritorii vor trimite pe adresa de mail a concursului, konku2015@yahoo.com, un pseudonim însoțit de numele real! Organizatorul va completa lista cu pseudonime, într-o ordine aleatoare.

ATENȚIE la modul în care vă faceți cunoscută participarea: nimeni nu-și va deconspira numele real în LISTA KONKU 2017, ci se va înscrie cu un pseudonim pe mailul de concurs!

 Pentru cine nu este înregistrat pe site! Este necesar să o faceți cât mai curând, dar nu mai târziu de 1 octombrie 2017!

LISTA KONKU 2017

Observație: Acest pre-regulament de concurs va fi modificat  dinamic, pe măsură ce apar alte informații de adăugat ori prelucrat, până la data la care va intra în vigoare  regulamentul concursului! Prin urmare, țineți aproape!

 

Succes!

echipa literaturitate.ro

Autorul

konku2015

konku2015

Organizator Concurs de poezie noiembrie-decembrie "literaturitate.ro", ediția I - 2015, ediția a II-a - 2016 și ediția a III-a - 2017.

20 Comentarii

Adăugare comentariu
 1. Bună ziua. Participantul la concurs trebuie să voteze fiecare poezie trimisă în concurs, mai puțin pe a lui?

 2. Buna seara!

  Am si eu o nelamurire legat de aceast pre-regulament si de regulamentul concursului in sine. In regulament ni se mentioneaza sa scriem sub titlu numele autorului, iar aici suntem informatii ca trebuie, pe langa numele real, un pseudonim. Daca scriem numele real sub titlul lucrarii, atunci acestea, cand vor fi postate, vor putea fi vazute de catre toti cei care citesc, nu?
  As dori, daca se poate, sa ma lamuriti ce anume trebuie sa trecem sub titlul poeziei. Numele real sau pseudonimul?

  Va multumesc!

   1. In regula. Va multumesc mult pentru raspuns!

 3. Se pare că am ajuns prea târziu! 🙁 Mult succes tuturor şi muză trează! 🙂

  1. Nu este târziu! Ceea ce este aici este un anunț în vederea concursului. Vedeți regulamentul aici: http://literaturitate.ro/concursuri/

   Aveți chiar pe prima pagină referire la acesta: http://literaturitate.ro/konku-2017-atentia-celor-care-vor-sa-participe-la-concurs-2/

   vă așteptăm!

 4. S-au terminat înscrierile pt concurs banuiesc . Cum sunt numai 32 de doritori , va mai avea loc (având în vedere că regulamentul spunea, macar 50 de înscriși) ?

  1. nu mergem pe bănuieli, ci pe date exacte. consultați regulamentul și veți afla.
   în plus, nu strică să anunțați prietenii poeți despre acest concurs :). cu cât mai mulți, cu atât premianții vor avea satisfacția unei reușite!

 5. Am înțeles că participarea la concurs se face cu o poezie în vers alb? numai cu o poezie? Când confirm participarea la concurs o fac cu un pseudonum, cu numele și prenumele și cu poezia pentru concurs, sau trimit poezia mai târziu?

  1. da, este necesar să confirmați participarea pe mailul de concurs, printr-un pseudonim însoțit de numele real.

   detaliile concursului efectiv, aici: http://literaturitate.ro/concursuri/

  1. avem un juriu formidabil, este timp pentru pregătirea unor poeme de concurs valoroase, este timp de jurizare și votare. spun că o să avem și concurenți de valoare!

   succes spun și eu tuturo!

   mulțumim pentru susținere!

  1. să fie cel puțin ca până acum!
   mulțumim de întâmpinare, Demi!

Lasă un răspuns

Literaturitate © 2015 - 2018