Literaturitate

stare de literatură, stare de artă...

KONKU2017

 

Textele participante la concursul literaturitate.ro 2017-2018 sunt afișate în pagina de concursuri  la TEXTE ÎN CONCURS.

Pentru ușurința accesării și lecturării, vom pune un post separat cu toate textele participante.

Toți concurenții trebuie să voteze, conform regulamentului:

Jurizarea şi votarea:

Atât juriul cât şi publicul (concurenţi şi neconcurenţi, membri ai literaturitate.ro) vor nota/ vota numai în perioada menţionată în regulament.

Oricare vot va fi trimis pe adresa de e-mail a concursului konku2015@yahoo.com şi nu se va face cunoscut decât după terminarea votării. Votantul trebuie să trimită obligatoriu nr. text – notă (ex.: 1 – 6; 2 – 8,3; 3 – 10…) pentru fiecare concurent. Votul trebuie obligatoriu însoţit de numele votantului.

Observaţie: Concurenţii, obligatoriu, vor vota şi trebuie să voteze fiecare text, mai puţin pe cel personal (care va fi, practic, notat cu 0).  Dacă există neparticipanţi la concurs, dar care doresc să voteze, este necesar să se înscrie pe site până la data de 01 decembrie 2017. După această dată nu se va mai permite niciun vot al vreunui membru înscris ulterior.  Voturile vor fi trimise pe adresa de e-mail mai sus menţionată. Orice vot suspicios, care pare să fie cu dedicație expresă vreunui concurent va fi anulat fără a mai trebui dată o explicație. Orice abatere de la regulament va fi penalizată, singurii care vor avea de pierdut fiind concurenţii. Rugăm, deci, corectitudine!

Toate notele juriului vor fi trimise pe adresa de e-mail a concursului şi vor fi făcute cunoscute după încheierea concursului, în perioada precizată în regulament.

Organizatorul va comunica notele juriului, verificarea corectitudinii jurizării se va face de către preşedintele juriului şi de către fiecare membru al juriului în parte.

 

OBS.

Orice sesizare, nelămurire privind concursul/ regulamentul se va trimite pe adresa de e-mail de mai sus şi sub nicio formă în pagina de concurs ori în alte locuri on-line.

Autorul

konku2015

konku2015

Organizator Concurs de poezie noiembrie-decembrie "literaturitate.ro", ediția I - 2015 și ediția a II-a - 2016.

Lasă un răspuns

Literaturitate © 2015 - 2018