Literaturitate

stare de literatură, stare de artă...

Autorul

Omul cu poem

Omul cu poem

Omul cu poem. Omul care ţine arta de frig şi de cald şi de dragoste. De teamă şi de speranţă. De gând şi de muză. De Dumnezeu. Omul cu poem. Omul cu biblie. Omul cu om.

15 Comentarii

Adăugare comentariu
 1. Abia cum doua zile m-am reintors din muntii mei, unde mi-am petreut sarbatorile intr-o liniste si libertate absolute. Fara telefon, fara INTERNET. Felicitari tuturor, a fost un concurs pe cinste! Va doresc un an plin de splendoare intru`tot si toate, cu multa iubire si poezie!

  1. *acum si *petrecut, doua greseli din cauza de ochelari…sa nu mai vorbim ca in ultima zi a anului am mai “intinerit” cu un an!

  1. Poezia versuri defective de titlu mi-a plăcut extraordinar. Vă felicit pentru Premiul konku2017 obținut! Vă rog să o postați.

   Vă așteptăm în continuare pe literaturitate.ro

 2. Mă bucur că am luat parte și la acest concurs, prilej bun să văd o radiografie a poeziei actuale. Mulțumesc că am avut ocazia să citesc frânturi de suflet atât de bine conturate. Continuați să scrieți, prieteni.
  An nou fericit vă doresc.

  1. Paul, ai avut o poezie frumoasă. te felicit, chiar dacă ai ocupat doar locul 15 în clasamentul juriului!

   Asta trebuie să te motiveze să mergi mai departe, atent și sensibil!

 3. Felicitãri tuturor!
  Mulțumesc revistei Cafeneaua politicå și literarã, pentru premiul acordat poeziei mele!
  Prețuire și admirație juriului, participanților votanți, concurenților!
  Felicitãri pentru temeinicia cu care s-a organizat concursul!Și pentru cãldura din interior pentru clipe sublime petrecute pe site, mulțumesc!

 4. felicitări tuturor concurenților!

  remarc exigența juriului, dar și a publicului.

  mă bucur că Moșul a adus astfel de daruri.

 5. Consider ca efortul juriului trebuie apreciat la justa valoare. Nu este deloc simplu să fii obiectiv, fiecare poezie are un mesaj, o vibrație care rezonează mai mult sau mai puțin cu sufletul nostru. Cum poți aprecia versurile subiectiv dacă nu aplecându-te asupra lor echidistant? Mulțumesc publicului pentru apreciere și pentru votul primit. Recunosc, pentru o scurtă vreme mi s-a oprit respirația. De bucurie!
  Felicitări tuturor concurenților și nu în ultimul rând organizatorilor, fără de care acest moment de bucurie nu ar fi existat!

 6. Felicitări organizatorilor, mulțumesc juriului şi voturilor publicului, un concurs curat şi frumos!
  Păcat că există întotdeauna persoane cărora le place sã conteste mereu.
  Mulțumim mult, dna Ottilia Ardeleanu!

 7. Aseară am fost atât de emoționată pentru premiul primit, încât nu am fost în stare să scriu vreun cuvânt de mulțumire. Și datorez atâtea organizatorilor, juriului și-nu în ultimul rând- publicului votant! Cu tot sufletul, vă mulțumesc!
  Mulțumesc și Revistei Literadura, care mi-a acordat al său premiu!
  Felicitări premianților, felicitări tuturor participanților! Concursurile Literaturitate.ro înseamnă pentru mine nu doar stare de literatură, stare de artă, ci -încă o dată- confirmare.
  La mulți și frumoși ani, Omule cu poem, la Mulți și prolifici ani, Literaturitate.ro!

 8. Felicitări concurenților! Felicitări juriului și tuturor votanților pentru premiul publicului ! Sunt fericită și onorată pentru mențiunea obținută ! Mulțumesc.

 9. Felicitări sincere câștigătorilor! Felicitări participanților curajoși, curați la suflet, dar și juriului, care mie mi s-a părut obiectiv și de înaltă ținută poetică! Pentru organizatori, oamenii aceștia care fac posibilă bucuria noastră, toată recunoștința! Am participat pentru a doua oară la concursul organizat de Literaturitate și nu am decât aprecieri și cuvinte frumoase. Să ne întâlnim aici an de an, mulți ani de acum înainte!

Lasă un răspuns

Literaturitate © 2015 - 2018